Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İşin en çok katı, bütün bu renklerin canlılık halinize yahut stil tercihlerinize rabıtalı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve yağız renklerde tercih ettik. Madun aş damı dolaplarımızda:

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sizler dâhilin trend duvar boyası renkleri ve adları ile yan yana hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Beyit boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çkızılışacağız.

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere süflidaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye mütenasip renkler derunin antrasit renk tonları mekân alsa da bu renk ile biröte rengin partner bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin sülale kucaki aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini belirgin bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir esinti şimendifer.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle leziz bir muhit oluşturan beyaz zehir rengi pıtrak sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk yardımıyla kullanıcıların her adım ötümlü ve davetkar oluyor.

Habbe iç duvarları haricinde, ofis ve çhileışma ortamlarının duvarlarında kesif antrasit gri boya tercih edilen antrasit duvar boyas bir renktir. Masum ve hafif bir vasat hissini en yararlı şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Her dilde sırasıyla hordaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Yanıt 6 Antrasit rengi, natürel renklerle birleştirildiğinde düz ve hamam bir çekicilik yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları katıksız renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir harmoni yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yol sayesinde hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Tatlı Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öbür bir antrasit renk tonları renk grubu da uysal tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Eğer evinizde çok parlayan sıfır derin renkli güpürlarınız varsa, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page