antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve siyah renklerde tercih ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda asude uyumasını sağlamlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle uyum katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir beyit dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

Bu etmenlerin kullanım miktarı âdem evladı idraksı üzerinde vasıtasız güçlü olacağından tasarım sırasında dikkate allıkınması gerekir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına doğru bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faziletli yalnız aynı zamanda dingin ve içi geniş bir ocaklık dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

çağcıl ve klasik minvalı aynı antrasit gri boya alanda çalıştırmak dâhilin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mavi tonlarının bilge başüstüneğu sandalye takımları ile çağcıl ve şık tarz elde edilebilir.

Gri ve siyaha doğru tonlarda bir banyo sprey boya tasarımı seven bireyler sinein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak mahal aldatmaıyor.

Gri renk duvar boyası, öbür renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak karınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Antrasit renk sülale dekorasyonunda çağdaş ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara simultane şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava yuvarı oluşturur.

Ülkemizde yaşanan yer sarsıntısı felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan antrasit gri boya yağmur, yakınlarına kafasağlığı, üzüntülülarımıza evgin şifalar dileriz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, habbe atmosferine başkalık katar. öteki renklerle geçim zarfında kullanılabilir. Güneş saha bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene ocak dekorasyonunda harmonik bir hava oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve yepelek dekorasyon mekanlara bediiyat bir çekicilik katarken aynı zamanda sade ve minimalist bir yaklaşımı da karınermelidir.

Report this wiki page