2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Siyaha çyer çok koyu bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza yardım edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun kenarıtlarına değinelim!

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile epey uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Bizi bütün sosyal ağlarımızdan izlem ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden öteki renklerle uyumlu bir renktir.

Ev dekorasyonu bünyelırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Sportif, canlı ve çağdaş bir atmosfer elde buyurmak yürekin antrasitle yanında sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin yoğun havasını yumuşatarak istikrar odasında evet da salonda çağdaş ve samimi hava oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı benzemek kucakin soluknın tonlarını yansıtan ürünler tercih edilebilir.

Antrasit renk aksesuarlar diğer renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da beyit sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü esenlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini kullanıvermek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda pek tercih etmeyeceğiniz renkler antrasit gri boya kabil gelebilir. Bu alanlarda ak ve manzum bir görünüm elde etmek isteseniz de kolay kirlenen ve izleri anında ortaya çıkaran beyaz rengi yeğleme geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi çalıştırmak bağırsakin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarif bir balans, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma yardımıyla hariçarı tahliye edilmesi sağlanır.

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir âlem yaratabilecek özelliklere sahiptir. antrasit renk tonları Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sert çok yerde kullanılabilir.

Buz grisi rengi devir zaman gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. antrasit gri dekorasyon Aydınlık ve hafif bir hava yuvarı tekvin etmek kucakin bu rengi henüz sıcak tonlardaki renklerle yanında kullanın.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı soy dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin önem aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili gibi yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page