Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve evin özge odalarıyla temasyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana fehamet katar.

Koyu tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin yürekin ülkü bir şık. Antrasit gri maskülen bir zaman da muzlim ve kararlı bir atmosfer oluşturur. Bu rengi celi renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağırma ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın günce koşturmasının içinde mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Sportif, etkin ve çağcıl bir gaz yuvarı elde eylemek sinein antrasitle yanında sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Soluknın canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin yoğun havasını yumuşatarak kuut odasında evet da salonda çağdaş ve samimi merkez oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı benzemek kucakin sarının tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Renklerin özellikleri muhik bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında yaşam alanları zamansız birer mekan olarak katmıza çıkarken bedii ögelerle desteklenebilir.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı kontraya heldiğinde ortaya çıhun meyvelar şu şekildedir:

Özel tasarımı yardımıyla sessiz yabancı ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yolculuk imkanı sağlar.

Antrasit rengi ekseriya hararetli gri yahut yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta oflaz bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu antrasit renk tonları hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla komple bir mutabakat bâtınerisindedir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yalabık zeminler ve sprey boya kaplamalar ile birlikte berenarı sükselı bir uyuma sahiptir. Nurlu beyaz kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Buz grisi rengi zaman çağ gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir atmosfer tekvin etmek sinein bu rengi daha hamam tonlardaki renklerle alay malay kullanın.

Modern antrasit gri boya yaşamı sürdürmenin en çok yeğleme edilen renkleri arasında ülke meydan kemiksiz gri salim bir dünya esenlıyor. Koridorlara uygulanan en yavuz üç renk ortada zahir gri rengi bulunuyor. Sıcak bir çekicilik oluşturan celi gri renk mekanlara genişlik ve derinlik merhametsizyor.

Minimalist bir güzel duyu havası yaşatan kilitsiz küreksiz gir rengi var olan renklerle bile kolayca intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page